Homeless!

Hej! Imorgon ska vi ha homeless Project. Ett dygn som hemlösa, utan pengar och bostad. Så sjukt, är lite orolig måste ja säga. Men enligt alla staff lär man sig verkligen att lita på Gud for real. Ska bli spännande!

Denna veckan har Bible study varit på schemat! Så himla bra! Man blir taggad på att läsa bibeln, och inte bara plocka ut verser som man gillar. Har lärt mig massa.

Så galet att outreach närmar sig med stormsteg.. Åker liksom om ca fyra veckor!!! Cray! Vi håller på att samla in pengar till alla som inte har sina fees inbetalda än, så det är så häftigt att se hur pengar ramlar in på oväntade sätt! Det är liksom bara att lita på Gud! Så bra.

Blir verkligen sämre och sämre på att blogga.. Ska försöka bättra mig!

Love you!!
Lina





OUTREACH

Yes, idag fick vi officiellt veta våra outreach locations! Jag ska till Amsterdam och Lettland!! Är så himla taggad!
Först när vi såg filmen med platserna vi kunde välja bland ville ja inte alls till Europa. Det är ju så nära Sverige liksom. Sen kom vi hem hit och ja frågade Gud vart han vill ja ska. Ville va öppen för alla alternativ. Då vändes känslan ja hade totalt och jag kände att jag verkligen vill dit! Jag behövs där, typ. Så nu är det dit ja ska i januari. Kommer vara på båda ställena ca 1,5 månad var och jobba med människor inom human trafficking. Vet inte mer än så ännu, gissar att vi får lite mer info nästa vecka.
Det är största nyheten just nu :-)

Denna veckan har vi haft Fatherheart of God. Och igår hade vi openess and brokeness som de kallar det. Vi alla satt i en stor ring och så gick vi upp en och en och berättade något som tynger oss, som vi kämpar med eller som vi känner att Gud vill att vi ska dela. Mycket tårar och mycket kärlek. Det för oss sååå mycket närmre varandra när vi är helt öppna och ärliga med varandra. Såå bra. Så det höll vi på med från 10-22:30 igår.. Med break för lunch och middag i typ 40 min tillsammans.. Galet vilken dag. Jag grät så mycket att ja va helt slut och har vart helt slut idag med!! 

Idag var vi på beachen! Har vart 42 grader som mest idag, börjar bli olidligt.. Men kunde svalka oss i havet så det va skönt!!

Nu är typ alla i klassen (med klassen menar jag dts-klasserna) på någon premiär av Hungergames men ja är inte så intresserad haha. Är en av de få som stannar hemma och njuter av lugnet och att wifi funkar som det ska :-)

Känns så skumt att det snart är jul! Det är fullt med juldekorationer överallt men det känns helt fel. Det är alldeles för varmt för jul liksom. Jag ska baka lussekatter och koka risgrynsgröt pch bjussa mina vänner på svensk jul tänkte ja. Kanske till lucia!

Hur mår ni? Vad händer hemma?

Älskar er!
Lina

Nu så.

Hej! Förlåt att ja aldrig uppdaterar, men ja har inte riktigt haft tid.. Men idag har ja en stund över. :-)
Denna veckan är temat Fatherheart of God! Spännande! 
Förra veckan va ämnet Missions. Så bra! Fokus låg på vår inställning till mission och "rätt sätt" att älska på. Lärde mig så mycket! 

OCH vi fick reda på våra outreach locations!! Yay! Har redan lämnat in vart ja vill så förhoppningsvis blir det det. Så spännande!! Återkommer när grupperna är klara :-)

Väntar på paket från familjen nu, nu har det gått tre veckor sen de skickade så idag borde det komma! Hoppas! Ja hoppas hitta godis.. Ja har vart så desperat att ja köpt gelégodis sista tiden. Sjukt.

Lite kort om va vi gör nu. 
Hoppas ni mår bra! 
Puss!




Melbourne pics



Puss!


Melbourne, baby

Åh. Har haft en fantastisk vecka i Melbourne! Temat har varit evangelisation. Och så mycket mer. Wow! Vi var med på en konferens som YWAM-basen i Melbourne ordnade med. Förmiddagarna hade lectures och eftermiddagarna var lediga och kvällarna lectures igen. En av de som predikade var Todd White, en kille som var narkoman, drug dealer etc tills för tio årssen då han mötte Gud! Hans historia är så häftig. Kolla upp på youtube!

I onsdags var jag och några till i Melbourne, fikade och var på H&M. Bra dag! Och igår fyllde Nicole år så vi var och käkade frulle på ett café.

Igår åkte vi till Newcastle igen (OBS! 14 timmar bussresa) var inte hemma förräns halv 4 inatt, så är lite seg. Men idag är det Youth street så har inte tid att va trött ;-)

Har så många coola historier från denna vecka, bl annat så var ett gäng från Bethel church i California där och gav profetiska tilltal! Och flera av mina vänner har blivit helade! En tjej hade vrickat vristen och hoppade på kryckor och kan helt plötsligt springa! Så himla bra.

Hoppas att ni mår bra och haft en bra vecka! Älskar er!

Lina







Finally!

Idag var vi äntligen och fixade piercings! (Se öronen om det är oklart) fick typ panik innan när ja fick se nålen haha men det gick bra! Yey! Så nöjd!

Ledig dag, jag ska till Grainery church ikväll förhoppningsvis! Puss på er!




RSS 2.0