Vegas och Canyon

Fantastiskt! Vegas va ju bara galet! Och sjukt varmt, måste vart 40 grader, minst. Och Grand Canyon.. Helt sjukt! Så himla fint! Mina bilder är inte rättvisa, ni får se mer när vi kommer hem!

Längtar efter lillkillen Ekman förresten! Så himla fin är han på alla bilder! <3


Mondaay

Hallåå! Dagen började med en promme längs vattnet till Venice beach. Äntligen fint väder på morgonen, sååån dröm! Glömde smörja axlarna så har en fantastiskt vidrig bränna efter träningslinnet. Yepp!
Fortsatte sedan med tripp till Ikea i Burbank! Matt skulle köpa säng, så vi hänkade. Kändes som hemma ju!
Sedan hämtade vi äääääntligeeen Marias bil! Hon skulle fått den i fredags igentligen, men det blev uppskjutet. Hon var väntat lääänge nu på den.
Imorgon bitti drar vi till Vegas! Yeeey!! Har bokat Monte Carlo hotel, ser MYCKET trevligt ut!

Är extra glad idag för det nya snoppklädda tillskottet i familjen! STORT grattis till Simon, Martina och Bonnie!! Så glad för er skull! Längtar efter att få träffa honom! <3

Puss på er allihop!


Sundaay

Imorse åkte vi till Dreamcenter i Downtown LA, kyrkan Maria går till här. Så sjukt bra! Anthony Evans var där och sjöng, såå himla kul! :) Efter kyrkan åkte vi till Pasadena och kollade på Matts fotbollslags slutspelsmatch! Så himla trevligt. Igår va vi ju på en hemmafest i Beverly Hills, alltså verkligen uppe på berget där alla kändisar bor. Waaa!! Huset va så galet, typ fyra våningar och takterass. I alla rum var det panoramafönster med sjuuuuk vy över LA.
Avslutar denna dag med frozen yoghurt. Såklart.

Puss!


Yoghurtland

Dag ett. Skolskjutning fem minuter härifrån, på Marias skola. Så sjukt! Nu ska det va 6 döda på Santa Monica college, så sinnes! Massa hellikoptrar som cirkulerar här över. Men vi mår bra här nu!

Vi var nyss på Thirdstreet och kollade shoppingutbudet, vilket va mycket bra! :) För de som vill ha beställning kostade barnconverse 30 dollar, men ska se om ja hittar billigare nånstans, så sätt inte in pengar än! Men då vet ni på ett ungefär.
Köpte frozen yoghurt på Yoghurtland, sååå billigt och sååååååååå gott. Ja ni ser ju själva! :) :)

Idag är kvälls/eftermiddagsplanen mathandling, matlagning och filmmys. För det är tråkigt väder, verkar va bättre i Sweden. Men håller tummarna för bra väder imöra! Det kan ju ni också göra ;)
Puss!


Arrived

Hej alla fans!
Nu är vi framme, efter en halvjobbig 12-timmars flygning från Zurich. Staden välkomnade oss med molnigt väder tyvärr, men jag är så trött nu att jag inte kan ta in något nu iallafall. Måste sova lite innan jag kan njuuuta av detta land! Väntar nu i Marias lägenhet på att hon ska komma hem, så vi kan kramas lite och sen få sova.. Haha. Planen är beachen imorgon. Får se vilket väder som erbjuds då!

Alltså, allt är bra, allt är som det ska.
Puss!


RSS 2.0