Can't wait

Imorgon ska jag på kurs på SkinConcept. Ska bli kul! Och på fredag åker jag hem till lugnet i Kax! Då blir det student för kusin och sen fotboll på kvällen. Åh!
Ber om lite fint väder tills det. Vore så skönt! Det är ju faktiskt bättre med sommar i Kax än sommar i Sthlm måste jag säga.

Imorgon ska jag även trippa förbi Monki och köpa en tröja jag lagt undan. För en fågel viskade i mitt öra att den ska hamna på rean som börjar imorgon.

Ha en fin onsdagskväll alla!
Love


Derma

Sitter och käkar lite lunch. Chili Con Carne och en av mina delikata pizzabullar. Mums.
Bra dag på jobbet känner jag. Med två tjejer jag inte träffat förut, det är kul att lära känna nya. Vi har ofta mycket gemensamt i och med jobbet, kan prata hudvård hur länge som helst. Haha.

Kortisjobbdag. 11-18. Drömmen!
Love


Sunshine

God förmiddag vänner!

Det är lika skönt som vanligt att vara ledig, speciellt på morgonen. Kunna gå och dra och fixa lite. Hittade dammsugaren, som jag trodde var borta, i ett städförråd som jag helt ärligt inte visste fanns innan.. Lite dålig koll här! Så nu har jag fräschat upp i mitt hem lite.

Idag ska jag handla lite nödvändigheter. Galgar blandannat. Alltid behövs det galgar!
I kväll är det fotboll också. Är helt ointresserad, men om Sverige spelar är det ju faktiskt lite kul. Om man kollar tillsammans men taggade personer, speciellt.

Vad gör ni idag? I helgen kommer jag hem till Kax, förbered er på det familjen!
Love


Friday I'm in LOVE

Bästa dagen i veckan, fredag, är här ju. Kilar ner på stan om en stund, om skavsåren tillåter. Ska kolla lite kläder inför att skatteåterbäringen kommer! Nåt litet plagg ska man väl få unna sig då!

Love


Sömnen jag aldrig fick

Nej du. Inatt har jag inte direkt sovit som en prinsessa.. Har vart orolig och haft skoskav. Ja, skoskav. Det är ju ett skämt nästan. Men jag har alltså vaknat hela tiden av att mina hälar smärtar.
Igår försökte jag åter igen gå in mina väldigt snygga Vagabondisar. Gick till Odenplan. På hemvägen grät jag typ, det gjorde så ont. Köttsår blev det. Ett på varje häl. Och det gör ont fortfarande, kommer nog göra det ett tag kan jag tro..

Men. Idag är en ny dag, en bra dag, det känner jag på mig! Fikadate, kvällsdate. Innan det ska jag plåstra om fötterna. Kan nog ta ett tag.

Hoppas ni har sjukligt bra dag! I sköna skor.
Love

(borde testa Martina Haags tips nr 2, kanske funkar? Skorna smälter inte eller?)


Pizza i bullform

Kollar Skilda Världar och har gjort mumsiga pizzabullar! Är mycket imponerad av mina matlagningsintiativ nu för tiden. Känner mig som en slags hemmafru.

Imorse var jag och käkade mysfrulle med Ida och Simon i Idas fantastiskt fina familjelya på Kungsholmen. Fick även hjälp av mattesnillet Simon med mina linjära ekvationer som jag inte fattat. Bra bra. Försöker ju uppdatera mig med gymnasiematten jag glömt, till högskoleprovet i höst. Ännu ett bra intiativ.

Hoppas ni har en bra Nationaldag!
Love


Tisdag

Godmorgon!
Idag snoozade jag från åttta, till typ nu! 1,25 alltså. Inge bra, får alltid lite panik när jag vaknar sent nuför tiden. Dock är jag ledig idag, så jag har egentligen inget att stressa till. Det enda som står på schemat idag är handla och städa. Skön dag! Har inte kollat ut än så jag vet inte vad det är för väder. Hoppas på lite mysigt väder. För min skulle behöver det inte vara klarblå himmel och sol.. Gärna lite moln och en regnskur då och då. Haha, tråkig tjej?

Ha en bra dag!
Love


RSS 2.0