Jobb jobb

Idag har det varit en lugn dag, hela veckan hittils faktiskt. Imorgon ska jag jobba första dagen sen jag kom hem från Kenya, spännande! Ser mycket fram emot detta. Passet är även på Åhléns - favvostället!

Hoppas ni mår bra!
Love
.


Mot Stockholm!

Nu är jag påväg till huvudstaden igen. Pratade alldeles nyss med Bella och vi planerade helgen lite smått. Bad (läs häng på stand), mys och ESC! Ska dessutom träffa Tilde imorgon. Och kyrka på söndag. Ser mycket fram emot de kommande dagarna. Och detta himelska väder på det. Ahhh!!! ☺

Har haft det väldigt mysigt denna vecka också. Har hängt med Martina och Bonnie endel. Träffat fina familjen Wester. Och umgåtts med mamsen och papsen! En bild på dem får avsluta dagens inlägg.
Love


Sommar?

Kära bloggen.
Idag har jag hunnit sitta på altanen och lyssnat på dokumentär och hängt med fina Martina, som förövrigt fyller 26 år idag! Grattis!
Det blev en liten promenad på ynka 5,1 km som gav en linnebränna. Riktigt skönt.
Ikväll ska jag bara mysa och ta det lugnt. På torsdag bär det av mot Stockholm igen, som jag längtar! Har knappt hunnit träffa vännerna där uppe sen jag kom hem från Kenya.

Hoppas ni har en fin dag i solen!
Love


Mot Lysekil

Idag tar jag, Simon, Martina och Bonnie en liten utflykt till Havets hus i Lysekil. Där kan man klappa fiskar har jag hört, är mycket intresserad av det. De andra är på hotellet och badar idag. Sen ska vi nog till Grebbestad. Vädret är helt sjukt mycket på vår sida!

Vi har det så trevligt så trevligt på vår lilla resa. Jag och Martina har upptäckt Rumble, så vill ni adda mig heter jag linaekman. Nästan alltid redo att spela.
Love


Grebbestad

Nu är vi alla i familjen uppdelade i bilar, men mot samma mål; Grebbestad! Ska fira pappa och bara ha det mysigt!
Snart ska vi stanna och äta. Det blir tidig lunch med små barn..


Nu så

På famlijemedlemmars begäran (lite konstigt, för jag är hemma hos dem nu) kommer här ett inlägg! JAG ÄR I SVERIGE NU! OCH KAXHOLMEN! Trodde aldrig jag skulle få skriva det, haha. Jag kom hem för en och en halv vecka sen nu. Känslan som infann sig när jag var på Arlanda var LYCKA. Och den som infann sig när jag kom till min lägenhet var ännu mer LYCKA.

Nu när det har gått ett tag har jag nog smält ganska bra att jag faktiskt är hemma nu. Man måste bort från Sverige ett tag om man ska uppskatta landet ordentligt tror jag. Nu känns Nairobi helt sjukt långt borta, men ändå inte. Saknar mina älskade resevänner så fruktiansvärt mycket. Har inte setts på en vecka nu. Är så himla tacksam för att det blev just vi som åkte <3

Här i Kaxholmen är det mycket nytt. Alla barnen har blivit väldigt stora! Signe, Edith, Ines och Bonnie har växt som ogräs (dålig liknelse) och är sååå fina! Familjen Ekman-Oskarsson har flyttat hit, så jag har träffat Bonnie och Martina endel nu när jag har vart här och de har vartit hemma. Imorgon ska vi åka till Lager 157. Mycket trevligt.

Det är väldigt skönt att vara hemma.
En liten update om läget - det är bra!
Love

RSS 2.0