Sköna torsdag

Idag är jag ledig! Jobbar på Åhléns mycket nu annars. Trivs väldigt bra. Igår tänkte jag till och med "tråkigt att inte få vara här och jobba imorgon". Det ni! Men. Det är ganska göttigt ändå. Har gjort matlådor, handlat och nu sitter jag på terassen och njuter av sköna solen! Måste jobba upp brännan lite inför bröllopet om två veckor! Hehe. Nyss ringde en kille från försäkringsbolaget. Utan några som helst problem får jag tillbaks de pengar jag begärt från min sjukdomsupplevelse i Nairobi. Så bra. Speciellt när jag fick panik imorse över siffrorna på kontot. Alltid att det löser sig på nåt sätt alltså! :) Hoppas ni också har en härlig dag! Vad hittar ni på för något? Love


..

Och en Bella i lördags, snurrade visst också! Möhippan var såå kul!


NK

Jobbar idag! Till kl 7. Sen ska jag hem och göra en köttfärsrätt. Vad skulle det kunna vara? Vet ej än. Men den ska innehålla köttfärs.

Jag har lunch nu. Sitter och myser i behandlingsrummet. Har inte Jobbat här sen förra sommaren typ ju, lite konstigt. Man blir förvirrad av alla olika kassasystem! Här på NK är det touchscreen och dublettkvitton som gäller. Och så kan kunderna ta ut poäng och köpa grejer för.. Knixigt. Det är kassan som snurrar runt i huvudet på mig nu!

Vad snurrar i era?
Love


RSS 2.0