Melbourne, baby

Åh. Har haft en fantastisk vecka i Melbourne! Temat har varit evangelisation. Och så mycket mer. Wow! Vi var med på en konferens som YWAM-basen i Melbourne ordnade med. Förmiddagarna hade lectures och eftermiddagarna var lediga och kvällarna lectures igen. En av de som predikade var Todd White, en kille som var narkoman, drug dealer etc tills för tio årssen då han mötte Gud! Hans historia är så häftig. Kolla upp på youtube!

I onsdags var jag och några till i Melbourne, fikade och var på H&M. Bra dag! Och igår fyllde Nicole år så vi var och käkade frulle på ett café.

Igår åkte vi till Newcastle igen (OBS! 14 timmar bussresa) var inte hemma förräns halv 4 inatt, så är lite seg. Men idag är det Youth street så har inte tid att va trött ;-)

Har så många coola historier från denna vecka, bl annat så var ett gäng från Bethel church i California där och gav profetiska tilltal! Och flera av mina vänner har blivit helade! En tjej hade vrickat vristen och hoppade på kryckor och kan helt plötsligt springa! Så himla bra.

Hoppas att ni mår bra och haft en bra vecka! Älskar er!

Lina







Kommentarer
Postat av: Malin

Kuuul! Sicken vecka dööh! På tal om h&m så får du verkligen mer post än mig. Det lönar sig uppenbarligen att inte va medlem. Butiken påminner om den i Las Vegas. Varför byggs inte sådana i Sverige?
Här hemma är julen i full gång, typ. På onsdag tar vi fram julmaterialet och playar julskivan:/ Längtar till riktiga julen! Ha det så bra och va rädd om dig! Puss

Svar: Ja en redig vecka har de vart. Haha såå kul! Du kan ta alltihop du vill ha, jag kan ändå inte använda det liksom.
Vill verkligen prata snart! Vi får planera in en dag när båda kan.
Asså jul känns såå långt bort nu! Kommer nog fira på stranden i år. Så sjukt!! Haha. Pussss
linaekman.blogg.se

2014-11-08 @ 10:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0