1+1

Hej allihopa everybody!

Sista dagarna har varit grymma! Lördagen spenderades på ett barnhem en bit härifrån, Nuru Africa. Barnen som bodde där hade antingen blivit övergivna, föräldralösa, eller hade rymt från stammar som gör kvinnlig könsstympning på småtjejer. Man blir så fruktansvärt tacksam för sin uppväxt när man träffar de barnen. Tänk vad mycket de får vara med om. Men att de ändå har ett sånt ställe som Nuru att komma till! Jag och Ida bl. ska troligtvis göra lite praktik där. Ska bli spännande!

I söndags åkte vi till Kawangare på gudstjänst. Mycket trevligt. Vår lärare Josef predikade och det var jättebra! Efter mötet blev vi inbjudna till pastorn i församlingens hem för fika! Bröd, cola, frukt mm.. precis vad man behöver efter kyrkan! Här är det ju inte "kyrkfika" på samma sätt. En bra svensk tradition!

Igår var vi inne i Nairobi City för första gången. Anna, Josefs fru, hjälpte oss runt. Vi kollade marknader och butiker i några timmar, och bussresan hem tog sjukt lång tid i rusningstrafiken. Stockholm gånger säkert 10. Det ni!



Hoppas att ni mår bra! Nu ska jag mellanmåla lite.
Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0